Naast de traditione spellen : schaken, dammen, backgammon en MahJong hebben we ook een ruim assortiment aan spelbenodigheden zoals pionnen, dobbelstenen en speelkaarten.
  SPELLEN VOOR KINDEREN VAN 3 TOT 12 JAAR

Haba: het duitse merk met de bekende gele dozen. Spellen en speelgoed van hoge kwaliteit en met een zeer gevarieerd assortiment. Alle spellen bevatten natuurlijk de nederlandse spelregels. Toppers van haba zijn o.a.: de boomgaard, slot siddersteen en super rhino.

Djeco: een frans merk met een unieke, moderne uitstraling. Bordspellen voor spelertjes vanaf 2 jaar, legpuzzels, kaartspellen en hobby sets. Alles van hoge kwaliteit en met nederlandse spelregels. Toppers van Djeco zijn: mosquito, piou piou en de teken sjablonen.

Jumbo: nederlands merk met als bekendste kleutertitels kroko loko en kleuren torentje.

Hiernaast hebben we natuurlijk nog een ruim assortiment kinderspellen van merken als Loco, 999 games, Goula en Smart.

Educatieve spellen:

Wij hebben een ruime selectie educatieve spellen staan van o.a. Haba ( de fex lijn) , Smart games, Loco, story cubes, malle getallen en dubbel zes .

  SPELLEN VOOR VOLWASSENEN EN FAMILIES

Naast de bekende merken zoals Mattel ( scrabble) , goliath ( rummikub) en Jumbo ( mens erger je niet) voeren wij als speciaalzaak ook de volgende spellenmerken:

999 games: bekend van kolonisten van Catan en Carcassonne. Wij voeren het hele assortiment , dus ook de specialisten spellen zoals Libertalia en Tapestry .

Asmodee /days of wonder: zeer gevarieerd merk met als bekendste titels Jungle Speed, Ticket to Ride, Perudo, Exploding Kittens, Dixit

White goblin games: deze nederlandse uitgever brengt kaart en bordspellen voor families en ervaren spelers zoals Dweebies, Het verboden eiland en De vergeten stad.

Ravensburger / alea: bekend van Koehandel, Phase 10 en Het doolhof. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de alea serie voor meer ervaren spelers met titels als Puerto rico, Bora bora en Las vegas.

Engelstalige en import spellen: naast ons nederlands talige assortiment hebben we ook engelstalige spellen van o.a. Fantasy flight, Rio Grande, Days of Wonder en Avalon Hill.

  PUZZELS

We hebben een zeer uitgebreide keus in legpuzzels voor u.

Kinderpuzzels van af 2 stukjes van de merken Haba, Djeco, Jumbo, Ravensburger en ikke mikke.

Onze puzzel merken:

Jumbo: bekend van Wasgij en van Haasteren

Ravensburger: topkwaliteit uit duitsland met traditionele afbeeldingen zoals landschappen en foto's.

Educa: prachtige puzzels van hoge kwaliteit uit spanje. Veel keus in grotere puzzels tot 24000 stukjes.

Schmidt: duits merk vooral bekend van Thomas Kinkade en Josphine Wall puzzels.

Gibsons: engels puzzelmerk in de herkenbare blauwe dozen. Veelal getekende engelse landschappen. Gibsons heeft een uitgebreide keus in puzzels van 500 stukken.

Heye: duits merk in de bekende driehoekige dozen. Veelal cartoon afbeeldingen maar ook platen van Victoria frances en prachtige natuurfoto's

House of puzzles (HOP): engels merk met vooral getekende platen. Veel landschappen en dieren. Puzzels van HOP kenmerken zich door speciaal gevormde stukjes.

Ricordi arte: puzzels met afbeeldingen van beroemde schilderijen.

Puzzels voor mensen met speciale behoeftes: als speciaal zaak hebben we natuurlijk ook legpuzzels voor volwassenen met minder stukken ( 100, 250, 500) Voor mensen die iets grotere stukken nodig hebben hebben we ook puzzels met 500 , 250 of 100 extra grote stukken.

Ook voor de legpuzzels geldt: als de puzzel die u zoekt er niet bij staat en wel bestelbaar is, dan zullen we hem graag voor u bestellen!

Voor ons gehele assortiment geld: als we een titel niet op voorraad hebben en het spel is te bestellen, dan zullen we dat ook voor u doen.